Planimeter Kft.

Egy CRO nagy adatkezelési és statisztikai tapasztalattal

Szolgáltatásaink

Vizsgálattervezés

A siker kulcsa a jó vizsgálattervezés

Adatkezelés

Megbízható eredmények csak a tökéletes adatokból állíthatók elő.

Statisztikai Analízis

A tudományos eredmények a statisztika segítségével jönnek létre.

Web-alapú szolgáltatások

Folyamatkezelés és még sok más

A Planimetert Kft. 1997-ben azért jött létre, hogy támogassa a klinikai vizsgálatok adatkezelését és statisztikai szakvéleménnyel segítse azokat. Noha sok idő telt el azóta, eredeti küldetésünket szem előtt tartva, az elmúlt 23 év alatt. a Planimeter Kft. képessé vált átfogó szolgáltatások nyújtására.

Csak adatok és statisztika

Bár teljes körű szolgáltatást kínáló CRO vagyunk, fő tevékenységünk

  • Vizsgálattervezés,
  • Adatkezelés,
  • Statisztikai programozás,
  • Statisztikai értékelés.

Az adatkezelés magában foglalhatja még az adatbevitelt, az adattisztítást, a kódolást vagy az adatbázis-áttelepítést a különböző rendszerek között.

 

Statisztikai tevékenységünk kiterjed minden szokásos szolgáltatásra, mint például:

  • A minta méretének meghatározása,
  • Protokoll-írás,
  • DMP, SAP-előkészítés,
  • SDTM, ADaM leképezés,
  • SAS programozás és
  • Statisztikai elemzés írása.

A klinikai vizsgálatokon túl jártasak vagyunk a forgalomba hozatalt követő felmérésekben, epidemiológiai kutatásokban és orvostechnikai eszközökkel kapcsolatos vizsgálatokban.

 

Éve létrehozva

Befejezett projektek

Legutóbbi projektek

eCRF, Adatkezelés és Statisztika

Teljeskörű adatkezelési és statisztikai támogatás (beleértve az eCRF tervezését és kivetelezését) egy multinacionális orvosi nyilvántartási rendszerben egy Top10 gyógyszeripari vállalat onkológiai részlegén.

SDTM-hozzárendelés

SDTM-leképezés – beleértve az. XML és a PDS előzetes definiálását – egy közepes méretú gyógyszercég hematológiai fázis II klinikai vizsgálata.

Statisztikai értékelés

Statisztikai programozás és értékelés egy másik CRO-val együttműködve egy közepes méretű gyógyszeripari cég számára egy kétirányú crossover, a fájdalom csökkentésével kapcsolatos fázis I. farmakokinetikai vizsgálat során.

23 éve vagyunk a piacon

A Planimeter még mindig egy kis vállalat, 12 alkalmazottal és üzleti vállalkozókkal rendelkezik. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy 23 év alatt 22 országban már több mint 500 ügyfél 1200-nál is több projektjében vettünk részt.

Ajánlatkérés

(36) 30 933 8920

Web-alapú megoldások

Az évek során számos web-alapú megoldást kifejlesztettünk a vizsgálatokhoz vagy általános gyógyszeripari tevékenységekhez kapcsolódó különböző tevékenységek támogatására.

Mit jelent a web-alapú megoldás?

Van egy funkcionálisan teljes, könnyen módosítható, jól dokumentált és támogatott rendszere anélkül, hogy bármit telepíteni kelljele a saját számítógépére.

A rendszerek 7/24-ben állnak rendelkezésre, az adatbázisok többféleképpen védettek, a maximális kényelmet rugalmas pénzügyi szerződéssel biztosítják.

eCRF

Az eCRF (elektronikus esetjelentési űrlap) vagy az EDC (elektronikus adatrögzítés) a legfontosabb eszközünk az adatgyűjtéshez. Megoldásunk teljes mértékben FDA CFR 21 Part 11 kompatibilis, és használták megközelítőleg 10 országban az elmúlt 10 évben.

e-learning

Rendszeresen ellenőriznek minket, és amit ebből az ellenőrzésekből tanultunk, ez és az e-learning rendszer, amelynek célja, hogy kiképezze és dokumentálja stp-ink képzési eljárását, elengedhetetlen. Most megosztjuk veled ezt a rendszert.

Utazási költség visszatérítése

A korai fázisokban az önkénteseket fizetik az együttműködésért a klinikai vizsgálatokban. Ez egy többszereplős játék: az orvosfeljegyzi az önkéntes költségeit, a monitor jóváhygaja azokat, bizonyos korlátok között. Az egész folyamatot a rendszerünk kezeli.

SFE tervező

A sales force hatékonysága kulcsfontosságú szerepet játszik a gyógyszerek forgalmazásában. Megoldásunk alkalmas arra, hogy támogassa az éves (vagy hosszabb) tervezést (stratégiai megközelítés) a havi tevékenységek integrálásával (operatív megközelítés). El lehet képzelni úgy, mint egy műszerfal, ha ez segít.

Kapcsolat

13 + 4 =

95 Váci út, Budapest, Magyarország, 1139

+36 30 933 89 20

info@planimeter.net