Hogyan segíthetünk?

A tanulmány design-al, adatkezeléssel, SAS programozással, eCRF-fel, statisztikai adatszolgáltatással

Számos olyan kompetenciánk van, amelyek hasznosak lehetnek a klinikai vizsgálatokban. Sok tapasztalatunk van a protokollfejlesztésben (beleértve a vizsgálati tervezés kiválasztását) a mintaméret-számítás és a CRF fejlesztés terén. Ha szüksége van egy elektronikus adatrögzítő eszközre, azt is meg tudjuk adni Önnek. A vizsgálat lezárása után adatkezelést tudunk végezni, és a statisztikai jelentést tartalmazó statisztikai eredményeket (táblázatok, grafikonok, linstigs) biztosíthatjuk.
Vizsgálattervezés

Ami a tanulmány designt illeti, képesek vagyunk arra, hogy támogassa az úgynevezett klasszikus megközelítések (mint a párhuzamos tervezés, cross-over, stb) és az úgynevezett modern minták (mint az adaptív tervek vagy más Bayes-i megközelítések). További információ.

Adatkezelés

Az adatkezelés magában foglalja az automatikus ellenőrzések integrálását az eCRF-rendszerbe, az adatkezelési terv (DMP) kidolgozását és a teljes lekérdezési procedúra támogatását. Az adatkezelési tevékenységek adatbázis-lezárással [of concomitant medication or adverse events] végződnek, de a kódolás vagy (komoly) mellékhatási esemény előtt még az egyeztetésnek is meg kell történnie.

Statisztikai programozás

A statisztikai programozás egyedi és ismétlődő táblázatok, valamint a klinikai vizsgálat listáinak programozását jelenti. Ez a tevékenység kezdődik (vagy vezetve van) a táblázat shell-el (egy része a statisztikai analízis tervnek), és végződik az érintőképernyős táblázatok felsorolásával és a tanulmány grafikonjaival.

Statisztikai adatszolgáltatás

A statisztikai adatszolgáltatás a táblázatok / listák / grafikonok kimenetele egyfajta magyarázott értelmezése. A tartalom a TLG-kből származik, de az értelmezés tartalmazza az eredmények statisztikai magyarázatát.